Faq

Meest gestelde vragen


Moet ik bij Sunfactor een afspraak maken?

Je geniet van de zon wanneer jou dat uitkomt 7 dagen per week,
zonder afspraak.

 
Wat moet ik mee nemen?

Onze ruime, modieuze cabines zijn stijlvol en luxe ingericht. Zo vind je er een aftersun dispenser, spiegel, een gedesinfecteerde UV beschermingsbril en maak je gebruik van onze kosteloze handdoeken service. Ook staan er make-up removal, deodorant, haarlak en gel producten voor je klaar. Kortom je hoeft niets mee te nemen.

 
Hoe bereik ik het snelste bruiningsresultaat?

Dit verschilt natuurlijk per persoon en huidtype. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je gemiddeld na vijf keer zonnebaden een mooie bruine tint hebt. Rekening houdend dat je minimaal één dag pauze hanteert tussen je bezoeken bij Sunfactor.

 
Hoe behoud ik mijn gezonde kleur?

Om je mooie bruine kleur te behouden, adviseren we je om 1 a 2 keer per week te zonnen. Zo behoud je een gezonde kleur. De frequentie hangt natuurlijk af van je huidtype.

 
Is het verstandig om me voor het gebruik van de zonnebank in te smeren?

We raden je zeker aan om je in te smeren voor het zonnen, want een verzorgde huid bruint beter en geeft je huid volledige verzorging. Kijk voor meer informatie hier.

 
Moet ik zelf de zonnebank na gebruik reinigen?

Zonnestudio Sunfactor werkt volgens een professioneel reinigingsplan voor de zonnebank en het schoonhouden van de studio als geheel. De zonnebanken worden na je gebruik gereinigd door onze medewerkers en wordt er professioneel gedesinfecteerd met wettelijk goedgekeurde middelen.

 
Wat voor zonnebanken heeft Sunfactor?

Zonnestudio Sunfactor laat je zonnen op Ergoline zonnebanken die volledig voldoen aan de Europese normen. Sunfactor hanteert vastgelegde regels voor het onderhoud van de apparatuur, waaronder de periodieke vervanging van de lampen. Hierdoor ben je gegarandeerd van een veilig en optimaal bruiningsresultaat.

 
Bij wie kan ik terecht voor vragen over verantwoord zonnen?

Bij Zonnestudio Sunfactor zijn altijd opgeleide medewerkers aanwezig die een deskundige 'Sunfactor intake'  kunnen afnemen. Zij kunnen je daarna – en bij vervolgbezoeken – uitgebreide voorlichting en een verantwoord advies geven over zonnen en het gebruik van de zonnebank.

 
Is Sunfactor aangesloten bij een branchevereniging?

Zonnestudio Sunfactor is aangesloten bij Samenwerking Verantwoord Zonnen. Deze branchevereniging laat alleen zonnestudio’s toe die voldoen aan de eisen van een professionele en hygiënische zonnestudio. Hierdoor ben je gegarandeerd dat je bij Sunfactor verantwoord van de zon geniet.

 
Zonnen en zwangerschap?

Natuurlijk wil je er goed en gezond uit zien tijdens je zwangerschap.
Over het algemeen hoeft het geen probleem hoeft op te leveren, hoewel altijd de kans bestaat op een zwangerschapsmasker doordat je hormoonhuishouding verandert.

We adviseren je in het verder gevorderd stadium van je zwangerschap je buik met een handdoek te bedekken omdat - je kindje onrustig kan worden van de warmte en de huid van een hoogzwangere buik steeds meer wordt opgerekt en daardoor veel gevoeliger kan worden.
Vraag je verloskundige of huisarts voor meer informatie of bezoek de site van Stichting Verantwoord Zonnen.

 
Wat doe ik als ik mijn Sunfactor card verlies?

Als je de Sunfactor card bent verloren, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door en we maken een nieuwe pas voor je aan. Uiteraard wordt op de nieuwe pas ook je eventuele tegoed gestort.

 « vorige


zonnebanken verantwoord zonnen