Zonnecosmetica

By Devoted Creations


Zonnecosmetica voor onder de zonnebank

Het is belangrijk dat je de huid goed verzorgt voordat je op de zonnebank gaat. Omdat het van groot belang is dat je de huid goed verzorgt en hydrateert, bieden wij het merk Devoted Creations (DC) aan. Deze producten zijn een hit is op het gebied van zonnecosmetica. Devoted Creations onderscheidt zich door een basis van Aloë Vera te gebruiken. Dit geldt voor de voor de gehele lijn. Dus van het voordeligste tot het meest exclusieve product. 


Alle DC cosmeticaproducten bevatten standaard anti-aging en firming ingrediënten. Devoted Creations helpt je om een prachtige bruine kleur te bereiken en de huid op een hoog niveau te onderhouden. Omdat er naast de normale huid aan ieder ander huidtype is gedacht (droge huid, vette huid, acné-huid, vermoeide huid, allergische huid), is er altijd een Devoted Creations product wat het beste bij jou past.


Zonnecosmetica voor in de buitenzon

Ga je op vakantie naar een zonnig oord of op wintersport? Je kunt bij ons tevens terecht voor zonnecosmetica speciaal voor de buitenzon, met een beschermingsfactor variërend van 2 tot 45, met of zonder bronzer. Zo heb je voor iedere zonnige bestemming de juiste bescherming afgestemd op jouw huidtype. Alle 'outdoor' zonproducten zijn waterproof en verkrijgbaar op lotion en olie basis.


Meer informatie over zoncosmetica? Vraag het bij je volgende bezoek aan een van onze medewerkers.


« vorige volgende »


zonnebanken verantwoord zonnen