Verantwoord zonnen.

Kom je voor het eerst bij zonnestudio Sunfactor of ben je lange tijd niet meer onder de zonnebank geweest? Dan neemt een van onze medewerkers graag een Sunfactor intake bij je af.

Op basis van de Sunfactor Intake krijg je advies in het gebruik van de juiste zonnebank, verantwoord zonnen en wordt je begeleid met een zonnekuur.

Hygiëne

Zonnestudio Sunfactor werkt volgens een professioneel reinigingsplan. Dit geldt zowel voor de zonnebank en de studio als geheel. De zonnebanken worden na je gebruik gereinigd door de medewerkers en wordt er minimaal tweemaal per dag professioneel gedesinfecteerd met wettelijk goedgekeurde middelen.

Sunfactor zonnebanken

Sunfactor gebruikt zonnebanken die voldoen aan de Europese normen en hanteert vastgelegde regels voor het onderhoud van de apparatuur, waaronder de periodieke vervanging van de lampen.

Deskundigheid

Bij Sunfactor is altijd één of meer medewerkers aanwezig die een opleiding heeft gevolgd om een deskundige ‘Sunfactor intake’ af te kunnen afnemen. Het personeel kan je daarna – en ook bij vervolgbezoeken – uitgebreide voorlichting en een verantwoord advies aan je geven over zonnen en het gebruik van de zonnebank.